Saturday, October 11, 2008

На гости на Карлсон

Хубаво е, че има няколко човека в София, които бълват идеи как може да стане по-интересен живота в силно европейската ни столица! Лошото е, че е рядко и за малко! Catch the rabbit, става работата.
Та снощи го хванахме! Заека де! На два пъти! За една вечер! Направо се почуствах, че съм в някоя истинска столица, където постоянно се случват някакви културни събития, че дори и нелегални!

Как никой досега не се е сетил, че покривите на панелните блокове могат добре да се използват и за по интересни прояви от укрепване съоръженията на алпинистите за външни изолации (http://www.izolacii.eu/ - не че има нещо интересно тук, но много ми харесва как звучи)?!
Та Карлсон, който цяло лято беше из Европа, се върна на покрива и се сети, че може да има и по-интересни неща там! Организира нелегално кино на покрива. Т.е. вече изпуснахте "Париж, Тексас"!

Влизаш в асансьора пълен със спомени от БГ и EU, последен етаж, тъмни коридорчета и изпитания за сетивата, когато зрението е сведено до нула и хоп, на покрива!






2 comments:

Katz said...

Много хубаво! Интересно ми е, как научава човек за подобно събитие...

Anonymous said...

Е не съжалявам значи толкова ,че съм пропуснал...филма вече го гледах преди време и определено си заслужава а и по този начин както е бил представен ;)